Smoothie-Ohjeita

Tervetuloa Suomen kattavimmalle Smoothie-ohjesivustolle. Ohjeita tulee jatkuvasti lisää ja voit halutessasi jakaa omasi Contact-sivulla. Toivottavasti löydät etsimäsi!
Voit myös saada tietoa  uusista resepteistä tykkäämällä sivustosta Facebookissa!
 

SMOOTHIE-OHJEITA

Marja-Smoothiet

ViherSmoothiet

 Karppaus-Smoothiet

 Hedelmä-Smoothiet

Superfood-Smoothiet

  50 reseptiä E-kirja

Smoothien monet ilot

Yritätkö lisätä ruokavalioosi enemmän hedelmiä ja vihanneksia, mutta päivittäinen 500 gramman suositus tuntuu haastavalta toteuttaa päivittäin joko liiallisen vaivan tai vain ajan puutteen vuoksi? Vai haluatko vain kokeilla uusia makuja ja sekoituksia?

Mikä ikinä sinut tälle sivulle toikaan… tervetuloa! 🙂

Vaikka varmasti tiedätkin jo mikä smoothie on, kerrotaan silti vähän niistä:

Smoothiet ovat hedelmä- tai vihannespohjaisia sekoituksia, jotka yleensä valmistetaan tehosekoittimella tai erillisellä smoothiesekoittimella. Hedelmien ja vihannesten lisäksi niihin usein käytetään maitoa, jogurttia tai jäitä. Sitten vain sekoitellaan juoma valmiiksi hetkessä.

Smoothiet ovat siis nopeita  ja käteviä valmistaa, ja ne toimivat myös oivana välipalana. Ne ovat erittäin terveellisiä. Esimerkiksi vihersmoothie päivittäin voi muun muassa helpottaa väsymystä, ummetusta, tasoittaa verensokeria ja parantaa keskittymiskykyä ja mielialaa tuntuvasti. Niiden avulla voi myös jopa laihtua.

Smoothien voi myös napata mukaan evääksi. Voit ostaa kannellisen muovikupin pilleineen ja lähteä kotoa joka aamu päivän hedelmä/vihannesannokset helposti mukanasi. Näin pystyt nauttimaan päivän vitamiinisi missä ja milloin haluat. Smoothiet ovat hauska, maukas ja kätevä tapa maksimoida terveytesi!

Tältä sivustolta löytyvien reseptien lisäksi on olemassa myös kattavia smoothie-kirjoja, joista löytyy kasapäin erilaisia reseptejä ja herkkullisia yhdistelmiä. Smoothieohjeita.com:n oma reseptikirja löytyy täältä. Jos haluat lisätä smoothieesi esimerkiksi viherjauheita, marjajauheita tai vaikkapa superfoodeja, lista omista suosikeistani löytyy täältä.

 

smoothieohjeitakirjakansi2 SmoothieOhjeita-E-kirja